Nieuws

GroenLinks Kiezers bedankt !

De 4 lijsttrekkers van GroenLinks

Ja dat was erg schrikken met een uitslag die ons halveerde of soms zelfs wegvaagde. Hebben we het niet goed gedaan, niet goed uitgelegd? Zijn al onze punten van ons verkiezingsprogramma ondergesneeuwd door de enorme aandacht voor de herindelingdiscussie ?

Hebben we niet genoeg uit kunnen leggen dat juist de kleine kernen alle aandacht krijgen die ze verdienen? We weten het niet.

Wij willen in ieder geval alle mensen die wel op ons gestemd hebben bedanken voor hun vertrouwen.

Lees verder

Video verslag van Tour het groene compliment

Green wheels

Op Valentijnsdag 14 februari 2014 is een afvaardiging van GroenLinks De Liemers (dit is GL Duiven, GL Rijnwaarden, GL Westervoort en GL Zevenaar samengevoegd) in 2 greenwheels en een electrische auto gestapt en bij een 8-tal bedrijven langsgeweest om een groen hart (gemaakt van olifantenpoep), een oorkonde en wat lekkers voor bij de thee (Fair Trade) te overhandigen. Daarnaast hebben nog een 15-tal andere "groene" bedrijven of instellingen dezelfde complimenten over de post ontvangen. Hier kun je het videoverslag bekijken van de tour "het groene compliment"
 

Lees verder

Als antwoord op ‘Herindelen in de ivoren toren’ dG-Liemers, 15-2-2014 (René Boekhorst).

De 4 lijsttrekkers van GroenLinks

Door: Marjoleine Snaas (Duiven), Marco Wikkerink (Rijnwaarden), Ben Schulte (Westervoort) en Age Kamermans (Zevenaar), de vier lijsttrekkers van GroenLinks de Liemers

Het prikkelende opinieartikel Herindelen in de ivoren toren van René Boekhorst in de Gelderlander van 15 februari jl beschouwen wij, de vier lijsttrekkers van GroenLinks de Liemers, als oproep om duidelijk te maken waar GroenLinks voor staat.

Lees verder

GL-tour "Het groene compliment"

De stoerderij waterbuffels

Afgelopen vrijdag, Valentijnsdag heeft GroenLinks de Liemers een 9-tal duurzame en sociale bedrijven een groen hart onder de riem gestoken. Om 10 uur vertrok de karavaan bestaande uit 2 GreenWheel auto’s en een elektrische auto met 7 GroenLinks leden waaronder Marjoleine Snaas (Duiven); Ben Schulte (Westervoort); Chris Baltjes (Duiven); Syb Feenstra (Duiven); Age Kamermans (Zevenaar); Paul van Kempen (Rijnwaarden) en Ewald Weijers (Duiven) richting Aerdt.

Lees verder